Asociatia Gaun

Asociația Găun va face acțiuni constante pentru a determina autoritățile competente să ofere condiții de egalitate cu ceilalți pentru persoanele cu dizabilități. Vom angaja în aceste demersuri atât propriile resurse, cât și organizații partenere pentru a ne asigura de cea mai bună șansă de succes.Asociația Găun are câteva obiective clare:AccesibilitateaAcțiunile asociației noastre se concentrează pe transformarea realității din jurul nostru pentru persoanele cu dizabilități. În acest moment unul din punctele nevralgice ale integrării în comunitate este lipsa căilor de acces, fie că vorbim despre instituții publice, clădiri private, mijloace de transport în comun sau chiar despre sectorul turistic.VizibilitateaPrin programele asociației vom vrea să atragem atenția opiniei publice asupra unor probleme nerezolvate ale persoanele cu dizabilități în societatea de azi. Vor fi organizate evenimente deschise pentru a informa publicul larg cu privire la atitudinea societății față de persoanele cu dizabilități. Aceste tipuri de evenimente vor fi completate de tabere, excursii sau drumeții organizate special pentru persoane cu dizabilități.SusținereaPentru o mai bună calitate a vieții persoanele cu dizabilități vor avea la dispoziție programele de susținere psihologică sau programe de ajutor moral, social și chiar material. Scopul acestor programe este ca persoanele cu dizabilități să poată dezvolta o viață independentă și deschiderea unor noi orizonturi de interes.De asemenea, se vizează încurajarea autorităților și angajatorilor să fie deschiși angajării unor persoane cu dizabilități și crearea unui mediu de lucru adaptat nevoilor acestora.DezvoltareaVor fi făcute demersuri constante pentru atragerea de fonduri pentru derularea de programe și pentru achiziția de bunuri destinate persoanelor cu dizabilități. Vor fi atrase fonduri pentru construcția unui centru turistic destinat special persoanelor cu dizabilități.ImplicareaAcest aspect se referă atât la tinerii cu dizabilități care vor fi angrenați în proiectele asociației, cât și voluntarilor care ne vor ajuta să ne desăvârșim misiunea. Vor fi generate activități creative pentru a ajuta la dezvoltarea turismului adaptat tuturor necesităților.Am făcut un scop din crearea unei vieți lipsite de privațiuni pentru persoanele cu dizabilități pentru că visăm la un viitor în care nu vor mai exista probleme de integrare sau incluziune socială.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular