Asociația Freamăt de Speranță

Asociația Freamăt de Speranță este înființată în 2015 de către mama unui copil cu nevoi speciale ,Craciun Remus Sebastian ,pentru asi ajuta propriul copil si alti cativa copiii asemeni lui in lupta cu boala.Asociatia ofersa sustinere in recuperare neuro motorie la 30 de copii si tineri cu dizabilitati lunar .Sunt organizate foarte multe evenimente de conștientizare a problemelor cu care se confruntă persoanele cu dizabilitati si se urmărește implicarea comunității in sustinerea acestor cazuri.
Asociația a achiziționat un teren si urmeaza sa înceapă construirea unui Centru de zi în care sa se desfasoare toate activitățile care momentan sunt desfășurate în colaborare cu Clinici si spitale ce ofera servicii de recuperare .
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular