Asociația Four Change

Încă de la înființare (2012), misiunea asumată de AFC a fost să dezvolte comunități active, puternice, incluzive, acordând, totodata, sprijin organizațiilor societății civile. Viziunea noastră pornește de la credința că toți oamenii ar trebui să aibă acces la servicii de sănătate, justiție și protecție socială, bunăstare și oportunități egale.Acordăm o atenție aparte persoanelor vârstnice și susținem, prin proiecte, dezvoltarea serviciilor de îngrijire la domiciliu ca soluție, pe termen lung, pentru creșterea calității vieții. Promovăm crearea serviciilor de îngrijire la domiciliu, în special în mediul rural, ca alternativă la instituțiile rezidențiale și ca modalitate de a răspunde nevoilor medicale și sociale pentru cele peste 3.000.000 persoane cu vârsta de peste 65 de ani din România. Începând cu 2013 suntem membru fondator al Rețelei SenioriNet – Rețeaua Furnizorilor de Servicii de Îngrijire la Domiciliu din România, iar din noiembrie 2015 suntem acreditați de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice în furnizarea de servicii sociale.Dezvoltarea comunitară și dezvoltarea economică a comunităților prin antreprenoriat reprezintă, deasemenea, doua direcții importante ale proiectelor noatre. Din 2014, suntem furnizor acreditat de formare profesională, în: Management de proiect, Competențe antreprenoriale, TIC, Lobby și advocacy, Inspector resurse umane. Până în prezent, am organizat peste 50 de sesiuni formare profesională pentru diferite categorii de grup țintă: persoane vulnerabile, reprezentanți ONG, antreprenori, manageri, directori departamente, reprezentanți APL. Ne mândrim cu expertiza în derularea de procese de planificare strategica și elaborare de strategii de dezvoltare.Am implementat 18 proiecte finanțate (POSDRU, POCU, POCA, EEA GRANTS și Mecansismul Elvețian de Cooperare) în 7 județe din țară și am lucrat cu peste 10.000 de beneficiari direcți, Credem cu tărie în ONG-uri ca actori puternici pentru dezvoltare durabilă.

Website:
www.4change.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular