Asociația Four Change

Încă de la înființare (2012), misiunea asumată de AFC a fost să dezvolte comunități active, puternice, incluzive, acordând, totodata, sprijin organizațiilor societății civile. Viziunea noastră pornește de la credința că toți oamenii ar trebui să aibă acces la servicii de sănătate, justiție și protecție socială, bunăstare și oportunități egale.

Acordăm o atenție aparte persoanelor vârstnice și susținem, prin proiecte, dezvoltarea serviciilor de îngrijire la domiciliu ca soluție, pe termen lung, pentru creșterea calității vieții. Promovăm crearea serviciilor de îngrijire la domiciliu, în special în mediul rural, ca alternativă la instituțiile rezidențiale și ca modalitate de a răspunde nevoilor medicale și sociale pentru cele peste 3.000.000 persoane cu vârsta de peste 65 de ani din România. Începând cu 2013 suntem membru fondator al Rețelei SenioriNet – Rețeaua Furnizorilor de Servicii de Îngrijire la Domiciliu din România, iar din noiembrie 2015 suntem acreditați de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice în furnizarea de servicii sociale.

Dezvoltarea comunitară și dezvoltarea economică a comunităților prin antreprenoriat reprezintă, deasemenea, doua direcții importante ale proiectelor noatre. Din 2014, suntem furnizor acreditat de formare profesională, în: Management de proiect, Competențe antreprenoriale, TIC, Lobby și advocacy, Inspector resurse umane. Până în prezent, am organizat peste 50 de sesiuni formare profesională pentru diferite categorii de grup țintă: persoane vulnerabile, reprezentanți ONG, antreprenori, manageri, directori departamente, reprezentanți APL. Ne mândrim cu expertiza în derularea de procese de planificare strategica și elaborare de strategii de dezvoltare.

Am implementat 18 proiecte finanțate (POSDRU, POCU, POCA, EEA GRANTS și Mecansismul Elvețian de Cooperare) în 7 județe din țară și am lucrat cu peste 10.000 de beneficiari direcți, Credem cu tărie în ONG-uri ca actori puternici pentru dezvoltare durabilă.

Website:
www.4change.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular