Asociatia FDP-Protagonisti in educatie

Din 1996, FDP - Protagonisti in educatie a implementat programe pentru a promova binele comun sprijinind cele mai vulnerabile grupuri sociale in Romania: copii abandonati, copii si tineri care traiesc cu HIV, persoane de etnie roma, persoane cu dizabilitati, someri.Rolul nostru a fost si este acela de a genera schimbare prin implicare proactiva in comunitate. In prezent, luptam pentru a schimba viata a peste 300 de copii. Suntem o organizatie activa de peste 20 ani si consideram ca este foarte important modul in care privim si suntem priviti. Asadar, am decis sa incercam, sa stam printre oameni si cu oamenii, cu o dorinta mai mare de a confirma sansa binelui si deci, a unei constructii utile.In viziunea FDP, fiecare persoana, in orice situatie, isi poate valorifica talentele cu care a fost inzestrata.

Website:
www.fdpsr.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular