Asociația Fabrica de Daruri

Un proiect de suflet inițiat de GINA NEACȘU acum 10 luni, care s-a extins de la lună la lună, cu implicarea oamenilor cu inimă mare, pentru a sprijini familiile mai puțin norocoase din împrejurimile Bucureștiului, dar și periodic, din alte orașe, cu alimente, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de îngrijire și de curățenie.

Familiile vizitate lunar au beneficiat de alimente și de daruri oferite de către cei care s-au alăturat acestei inițiative de-a lungul timpului.

În anul 2020, în plină pandemie COVID 19, acțiunile au fost săptămânale, cu respectarea condițiilor de siguranță și igienă.

În luna septembrie 2020, a fost creat pe Facebook Grupul Fabrica de Daruri, comunitate căreia i s-au alăturat și mai mulți oameni cu inimă mare, ajungând la un număr impresionant de aproximativ 35.000 de membri (septembrie 2021), fiind în plină dezvoltare.

Website:
fabricadedaruri.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular