Asociația Eu, tu și ei

Asociația “Eu, tu și ei” Focșani este o organizație nonguvernamentală independentă care derulează proiecte educaționale, civice și culturale ce pun în centrul lor tinerii și valorile autentice românești și europene. Pentru a-și promova obiectivele și acțiunile, Asociația a fondat blogul de atitudine civică VranceaAltfel.ro, care susține acțiunile societății civile locale, inițiativele comunitare, promovează modele pozitive din comunitate și derulează campanii de popularizare a patrimoniului cultural al regiunii.
În prezent lucrăm la trei proiecte multianuale: "c@rte în sate, caravană de lectură pentru copiii din sate", #PovestimFocșaniul, proiect cultural prin care vrem să redescoperim istoria orașului dinainte de demolările comuniste și să o dăm mai departe prin organizarea de tururi civice și culturale și publicarea unui volum de cercetare, și "Tineret în (re)acțiune - Club de jurnalism și implicare civică" prin care încurajăm tinerii să se implice activ în schimbarea atât de necesară în societate.

Website:
www.VranceaAltfel.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular