Asociatia Esperando

Asociaţia Esperando este o organizaţie non-profit, creată în anul 2001 de către părinţii unor copii cu dizabilităţi împreună cu specialişti.
Esperando a devenit una dintre cele mai cunoscute organizaţii pentru persoane cu dizabilităţi din Maramureş, dar şi din România. Principalul serviciu al Asociatiei este Centrul de Zi de Recuperare pentru copii, tineri și adulți cu nevoi speciale/ diazbilităţi. Aici oferim servicii precum: recuperare, educaţie specială adaptată, logopedie, psihoterapie/ consiliere pentru beneficiari şi familii, grupuri suport pentru părinţi, terapie cu muzică, cu jocuri, activităţi manuale şi practice, terapii cu animale, formarea deprinderilor de viaţă independentă, socializare şi incluziune, parteneriate, activităţi de timp liber şi recreere.
De asemenea, oferă sprijin, informaţii şi ajutor pentru familii, persoane cu nevoi speciale/ dizabilități şi persoane aflate în dificultate.

Pentru susţinerea activităţilor sale pentru persoanele cu nevoi speciale, Asociaţia Esperando a dezvoltat şi activităţi economice. Avem o unitate protejată. Aceasta oferă posibilitatea instituţiilor şi companiilor cu peste 50 de salariaţi, care nu au 4% dintre salariaţi persoane cu dizabilităţi, să facă economii importante, salvând din banii pe care îi au de plătit prin lege.

Misiunea Asociaţiei Esperando este de a face viaţa persoanelor cu dizabilităţi mai frumoasă.

VIZIUNEA Asociaţiei Esperando: o lume în care copiii cu dizabilităţi să aibă aceleaşi şanse şi viitor ca toţi copiii

Website:
www.esperando.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular