Asociatia EPCA ( Educatie Pentru Copii si Adulti)

Dupa 10 ani de voluntariat in diverse institutii, ideea deschiderii unui ONG a venit natural.
In ultimii ani am lucrat cu copii de diverse varste si din diferite medii. De la bebelusi orfani din spitalul Gomoiu, la bebelusi orfani din Nepal.
Am incercat sa aducem zambete pe fetele copiilor internati la Institutul Oncologic si sa apropiem de arta copii din centre de plasament.
Astfel am observat dorinta si deschiderea lor de a participa la diverse activitati: dans, muzica, pictura, actorie. Astfel de activitati contribuie la dezvoltarea armonioasa a personalitatilor lor, prin faptul ca socializeaza, se simt inclusi si acceptati de ceilalti, invata lucruri noi, se simt apreciati, importanti.
Ne propunem sa ajutam cat mai multi copii si tineri sa isi descopere talentul, sa aiba acces la activitati pe care isi doresc sa le realizeze dar din pacate familiile lor nu isi permit sa ii sustina.
Impreuna putem aduce o schimbare in bine in vietile lor!
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular