Asociația EduBiz

susține și anul acesta 100 de copii din sate să-și găsească pasiunile și să continue școala (profesională, în sistem dual), să învețe o meserie pentru a avea un viitor.

În plus, la EduBiz 1000 de adolescenți din România se pregătesc pentru viitor și își inspiră colegii să nu aștepte ca doar alții să facă ceva, ci să fie ei exemple, pentru că Buturuga mică răstoarnă carul mare.
EduBiz dezvoltă programe de educație non-formală prin care copiii și adolescenții, și din medii defavorizate se dezvoltă personal, profesional, emoțional, spiritual, social, civic, intelectual.

Mai concret? mii de tineri învață să dezvolte proiecte de voluntariat pentru sute de elevi din mediul rural, pentru copiii din spitale, copiii orfani, copiii cu dizabilități, pentru bunicii din azile, pentru persoanele izolate în satele de la munte.

În fiecare an edubiștii fac peste 50.000 de ore de voluntariat în comunitate.

În plus, sunt firme care primesc adolescenții în practică, și așa pot descoperii direct ce presupune o meserie și care sunt competențele necesare pentru viitor.
Programele din EduBiz sunt gândite și aplicate de tineri pentru tineri.

Website:
www.edubiz.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular