Asociația EduBiz

Academia de Leadership EduBiz este locul în care 4000 de adolescenți din România au șansa să se dezvolte personal, profesional, emoțional, spiritual, social, intelectual, cultural.

Mai concret? mii de liceenii și studenții întră în programe de educație non-formală, în care învață să dezvolte proiecte de voluntariat pentru mii de elevi din mediul rural, pentru copiii din spitale, pentru copiii orfani, copiii cu dizabilități, pentru bunicii din azile, pentru persoanele izolate de la munte.

În fiecare an edubiștii fac peste 50.000 de ore de voluntariat în comunitate.

În plus, prin stagii de practică, adolescenții descoperă direct în companii ce presupune o meserie și se pregătesc practic pentru viitor.
Programele din EduBiz sunt gândite și aplicate de tineri pentru tineri.

Website:
www.edubiz.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular