asociatia eduART

sociația EduART este o organizație non-profit, ce a luat naștere în 2013, cu scopul de a sprijini învățarea creativă, atât în rândul copiilor, cât și în al adulților, pe tot parcursul vieții, cu sprijinul ethnologiei.

De asemenea, activitățile EduART sunt gândite în scopul promovării și susținerii sănătății, artei și culturii, a activităților destinate dezvoltării personale a indivizilor apartinând diferitelor categorii de vârstă și sociale, prin educație, cercetare și artă.

Toate activitățile Asociației EduART sunt derulate pe bază de voluntariat.

Asociația EduART are sediul în Periș, județul Ilfov, România.

Membrii asociației sunt persoane cu peste 20 de ani de experiență în derularea de proiecte și programe artistice, educaționale, de sănătate, majoritatea premiate.

Website:
asociatiaeduart.wordpress.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular