ASOCIATIA ECOTECA

Suntem un ONG verde, specializat in managementul corespunzator al deseurilor.
Vrem sa protejam mediul in care traim si sa il curatam, atat cat ne sta in putinta. Sustinem si ne implicam in proiecte care schimba in bine lucrurile. Credem in puterea exemplului si in gesturile mici care fac diferenta. Schimbarea inseamna mai mult decat cuvinte, inseamna idei care se transforma in fapte, inseamna vointa, persistenta si munca. Inseamna o colectie de fapte, activitati si entuziasm. O COLECTIE DE VERDE.
Principalele proiecte derulate:
"UrbanWINS" (http://www.ecoteca.ro/proiecte/urban-wins)
"Centrul de Dezvoltare Durabila Polizu" (http://www.ecoteca.ro/proiecte/centrul-de-dezvoltare-durabila-polizu)
"ECOffice" (http://www.ecoteca.ro/proiecte/colectare_deseuri_ecoffice)

Website:
www.ecoteca.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular