Asociatia Economistilor Maghiari din Romania

Asociația Economiștilor Maghiari din România este o organizație non-guvernamentală înființată în 1990, cu scopul de a crea o rețea a economiștilor vorbitori de limbă maghiară din întreaga țară, pentru a oferi tuturor persoanelor interesate de economie oportunități de a se cunoaște și colabora, de a-și extinde cunoștințele de specialitate, pentru sprijinirea și promovarea educației economice la toate nivelurile. Asociația este prezentă prin organizațiile sale teritoriale în 12 localități din țară, la care se adaugă și o organizație de tineret activă în mai multe localități. Asociația organizează programe pentru persoane de toate vârstele și diferite niveluri de cunoștințe economice. Concursul de științe economice „Penzmagus” se adresează elevilor de liceu, urmărind să trezească interesul tinerilor pentru acest domeniu. EVI, Școala Antreprenorială din Transilvania, oferă antreprenorilor aflați la început de drum oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile cu ajutorul unor instructori de succes. EVI+ se adresează antreprenorilor mai experimentați, oferind impulsurile și cunoștințele necesare pentru a-și ridica afacerea la un nivel superior. Cel mai mare eveniment organizat de AEMR este Conferința Itinerantă a Economiștilor, ajunsă la a 32-a ediție în 2023, care atrage 200-300 de participanți interesați de prelegerile, mesele rotunde și dezbaterile pe teme de actualitate din economie. Organizațiile teritoriale oferă membrilor și simpatizanților locali ocazii regulate de întâlnire și schimb de experiență, prin programe consacrate ca BizniszVitamin sau Borklub, respectiv întâlniri și conferințe pe teme sau domenii specific, cum ar fi Clubul contabililor.

Website:
www.rmkt.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular