Asociatia EcoAssist

Din 2011, noi – echipa „Plantăm fapte bune în România” – schimbăm mentalități și comportamente prin ceea ce facem. Din dragoste pentru natură și pentru pădurile noastre, am decis că nu putem să ridicăm din umeri, văzând ceea ce se întâmplă în România.Așa a luat naștere inițiativa noastră de împădurire pe baza de voluntariat. Acționăm în zonele afectate de alunecări de teren, deșertificare sau alte fenomene de degradare, zone care pun în pericol locuitorii din localitățile apropiate.Ne mândrim cu 826 ha de pădure unde am plantat peste 3.500.000 de puieți, în 35 de județe ale României. La acțiunile noastre au participat peste 48,000 de voluntari, cei mai mulți dintre ei fiind angajați ai companiilor care își desfășoară activitatea în România și care au decis că pot dedica timp și resurse cauzei noastre.Reușita acțiunilor de împădurire și dorința voluntarilor de a ne fi alături ne determină să organizăm an de an mobilizări civice în masă.În 2013, am primit Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Margareta a României, iar de-a lungul anilor ne-au fost acordate douăsprezece distincții din partea comunității.Ceea ce știm sigur, după aproape zece ani de activitate, este că fiecare gest, oricât de mic, ne ajută să avem o țară mai frumoasă și un aer mai curat. Și am înțeles că, de rezultatele muncii noastre, se vor bucura inclusiv generațiile viitoare.

Website:
www.plantamfaptebune.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular