Asociația Eco Ruralis

Suntem o asociație de țărani care practicăm agricultura ecologică și tradițională bazată pe principii de mediu conștiente.

Eco Ruralis a fost înființată în aprilie 2009, în Cluj Napoca, reunind țărani din toate colțurile țării, La zece ani de la înființare numărăm peste 12 000 de membri în toate județele țării.

Eco Ruralis luptă pentru drepturile țăranilor de a practica o agricultură la scară mică, neindustrială. Acesta include dreptul de a folosi, înmulți și distribui semințe obținute din propria cultură. În zece ani de activitate Eco Ruralis a distribuit gratuit semințe din soiuri vechi către zeci de mii de țărani și pasionați de grădinărit și hrană sănătoasă în România și Republica Moldova. Fondurile din redirecționarea a 2% sunt dedicate exclusiv muncii de salvare și distribuire gratuită a semințelor.

Website:
www.ecoruralis.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular