Asociația Dream Project

Susținem mamele din grupuri vulnerabile și bebelușii lor, dar investim şi în proiecte de educaţie.

Dream Project România este un incubator de inițiative cu impact social și educațional în diferite comunități. Implementăm proiecte cu impact măsurabil pe termen lung, care respectă valori precum egalitatea de șanse, justiția socială, drepturile fundamentale și responsabilitatea cetățenească.

Primul proiect major în care investim resurse și energie este Dodo Baby Box, primul și singurul trusou al bebelușului din România, conceput după modelul finlandez, dublat de educație pre și postnatală, prin care ajutăm mame din grupuri vulnerabile să își crească bebelușii în siguranță.

Milităm ca mamele din România să primească, gratuit, după naștere un baby box și să fie incluse într-un program national de sănătate dedicat, țara noastră fiind în topul ratei mortalității infantile din Uniunea Europeană.

În 2019 avem nevoie de tine pentru a continua proiectul prin care oferim șanse egale mamelor și bebelușilor lor. În 2019 organizăm terapie de grup, grup de susținere pentru mamele adolescente și baby care cât acestea sunt în întâlnirile cu psihologul pentru a le ajuta să se reintegreze, să-și reia studiile, să se identifice cu noul rol în care se află, acela de mamă.

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular