Asociatia Down Oradea Romania-ADOR

Asociatia Down Oradea Romania ADOR este o asociatie infintata si sustinuta de catre parintii copiilor cu sindrom Down din Bihor. Asociatia a luat fiinta in anul 1991 la initiativa unor parinti ce au dorit sa ofere o viata mai buna copiilor lor, sa le faca vocea auzita si sa le promoveze abilitatile. Asociatia este acreditata ca furnizor de servicii sociale avind doua centre de zi licentiate conform legilor din Romania. Cele doua centre ofera servicii sociale si terapii specifice pe categorii de varsta( copii si adulti ). Serviciile oferite includ si transporul zilnic al beneficiarilor crescand astfel nivelul de securitate si confort. Cheltuieliile ocazionate de aceste servicii sunt finantate in proportie de 70% din donatii , sponsorizari si diferite proiecte. Redirectionarea procentului de 3,5% din imp. pe profit reprezinta o gura de oxigen in contextul actual.

Website:
www.downoradea.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular