Asociația Dogs on Hills

Dogs on Hills – Reabilitare comportamentală canină – Câinii speriați nu sunt irecuperabili. Credem cu tărie că orice câine, oricât de traumatizat și de speriat ar fi, merită o a doua șansă. Toată energia, toată munca și tot sufletul nostru sunt îndreptate către câinii aceia care sunt așa de îngroziți de om, că nici nu se ridică de jos. Câinii aceia care au stat prea mult în adăpost, în țarc, în lanț, câinii aceia al căror singur contact cu omul a fost când li s-a aruncat un bol cu mâncare. Câinii aceia fantomă pe care nimeni nu îi vede și care nu sunt adoptabili. Pentru ei ne-am grupat sub forma legală de asociație, pentru ei facem tot ce facem – știm că pot fi reabilitați și știm că se pot integra într-o familie. E nevoie doar de muncă, iubire și răbdare.

Website:
www.facebook.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular