Asociația D.G.T. este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care s-a născut în 2011 din pasiunea câtorva tineri care și-au dorit să acționeze și să facă o schimbare în societatea lor.Membrii fondatori ai D.G.T. au avut dorința de a reda toate lucrurile pe care le-au învățat și experimentat în anii anteriori de voluntariat.Misiunea D.G.T. se concentrează pe crearea de rețele naționale și internaționale între tineri, studenți, formatori și profesori de diferite naționalități, culturi și diferite medii. Acesta abordează subiecte precum schimbul intercultural, educația non-formală, sportul, ecologia, schimbările climatice, dezvoltarea durabilă, cetățenia europeană și politica internațională (geopolitică). Toate acestea se adaugă pentru a facilita acumularea de experiență de către tineri, prin activități de voluntariat și metode de educație non-formală, permițându-le să pună în practică tot ceea ce au învățat în școală.Principalele noastre ținte sunt studenții de liceu și universități, tinerii antreprenori și tinerii defavorizați și liderii de tineret din România. Lucrăm cu voluntari din toate universitățile din București (în special Academia de Economie, cea mai mare universitate de economie din Europa de Sud-Est și Universitatea Lumina) și colaborăm cu alți tineri din toată România, care studiază în alte universități din toată țara. (Cluj-Napoca, Ilfov, Ploiesti, Iasi, Bacau, Suceava, Vatra Dornei, Brasov, Craiova, Focsani, Constanta, Arad, etc). Un alt fapt semnificativ este că avem o cooperare foarte puternică și cu voluntarii și tinerii din Republica Moldova.Din 2011 organizăm propriile evenimente în România: schimburi de tineri, proiecte de democrație a tinerilor, cursuri de formare, seminarii de contact și conferințe.Temele proiectelor noastre se referă la probleme sociale (migrație, integrare, combaterea sărăciei, cetățenie activă), aspecte culturale (respectul diversității, conviețuirea pașnică), probleme politice (democrație, libertatea de exprimare), ecologie, sport și arte (pictură). , fotografie, cânt, dans).Prin urmare, avem destulă experiență într-o mare varietate de subiecte.
Dacă tu nu poți redirecționa impozitul,sau vrei să dai o mână de ajutor în plus,poți susține organizația să strângă mai multe formulare,sau poți susține proiectul redirectioneaza.ro printr-o donație.
Distribuie această pagină pe rețelele sociale, și încurajează-ți prietenii să completeze formularul online pentru organizația în care crezi, simplu și în siguranță, pe redirectioneaza.ro.
Descarcă declarația 230 necompletată, printează mai multe exemplare. Convinge cât mai mulți prieteni să îl completeze, și trimite documentele organizației.
Împreună digitalizăm România!Platforma Redirecționează este un proiect dedicat ONG-urilor, dezvoltat de organizația Code4Romania.Află cum poți susține activitatea noastră.