Asociatia de Tineret Onestin

Misiunea Asociației de Tineret Onestin constă în promovarea unor acțiuni și activități cu și pentru tineri, ale căror obiective constau în îmbunătățirea comunicării și a relațiilor inter-umane, implicarea în proiecte culturale și sociale, desfășurate la nivel local, național și internațional, pentru o mai bună cunoaștere, păstrare și promovare a valorilor culturale și morale a tinerilor, educarea acestora prin diferite metode non-formale, implicarea tinerilor în viața comunității.
Asociația de Tineret Onestin desfășoară diferite tipuri de activități cu și pentru tineri. Activitățile sunt săptămânale (corul, atelierul de pictură, ateliere de limbi străine etc), lunare (cursul de comunicare, cursul de scriere de proiecte, cursurile de mentorat) și anuale (campanii, tabere etc).

Website:
www.onestin.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular