Asociatia de Tineret Club Sportiv Ursul Magureni

Ursul Magureni este o initiativa privata a unora dintre locuitorii Comunei Magureni, pentru educarea si pregatirea copiilor - dar si adolescentilor - din comună si imprejurimi pentru ce vor face in viata, dezvoltand chiar de la infiintare un progam impreuna cu scoala gimnaziala din localitate si implicand copii si din celelalte sate ale comunei si chiar din comune invecinate. Obiectiv principal = EDUCAȚIE PRIN SPORTIncluziune socială a copiilor din comuna Măgureni la acțiunile clubului cu ajutorul părinților și/sau a tutorilor (AVANTAJE/AJUTOR). Pentru îndeplinirea obiectivului ne bazăm în special pe valorile jocului de rugby: DISCIPLINĂ, RESPECT, INTEGRITATE, PASIUNE și SOLIDARITATE, valori existente si in celelalte sporturi, exemplul rugby-ului fiind mai popular, De asemenea prin clubul nostru incurajam educatia si studiile, prin programe de DEZVOLTARE PERSONALĂ. Ne propunem cât mai multe activități de DEZVOLTARE PERSONALĂ, atat pentru copii si adolescenti, dar si implicarea tuturor membrilor familiei de la ”mici la bunici” in toate aceste activitati : meditații/desen/ film/teatru/divertisment/nutriție/geografie etc.) la Centrul Cultural al comunei Măgureni, pe terenurile de sport, in aer liber, atat in extraordinarele locuri din jurul comunei, dar si prin deplasari la competitii sau actiuni ale sportului pentru toti la munte, mare si pe Dunare.

Website:
geeaworld.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular