Asociația de Dezvoltare, Evoluție și Educație - ADEE

Evaluăm și diagnosticăm gratuit autismul, retardul și alte tulburări de dezvoltare la copii. ( în 2018 peste 50 de persoane au fost evaluate)
Oferim gratuit ședințe de suport și psihoterapie pentru copii diagnosticați cu autism și aparținatorilor acestora care au venituri modeste. (în 2018 peste 60 de persoane au primit suport)
Oferim gratuit suport educațional și financiar persoanelor înregistrate în diferite centre de asistență socială. (în 2018 peste 20 de familii au primit suportul nostru)
Organizăm evenimente dedicate acestora
De ce facem asta?
Credem într-un viitor sănătos prin educație cu ajutorul comunității.
Despre viitor:
Vrem să continuăm/dezvoltăm programe de intervenție de lungă durată și formare continuă.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular