Asociatia de cultura si evenimente rock

Ca obiect de activitate, asociatia urmareste:- Organizarea si desfasurarea unor activitati in domeniul muzical, artistic si cultural;- Organizarea de cursuri si programe de instruire pentru incepatori in domeniul muzical, artistic si cultural;- Sprijinirea tinerelor talente, in vederea obtinerii performantei si a integrarii lor in circuitul de valori culturale;- Promovarea valorilor culturale autentice din orice domeniu artistic;- Organizarea de actiuni si activitati culturale care sa inspire, sa motiveze si sa formeze tinerii in dezvoltarea lor personala cu accent pe cultura muzicala;- Organizarea de festivaluri, spectacole, concursuri la nivel local si national;- Integrare si sustinere pentru formatiile de muzica;- Dezvoltarea de parteneriate, cu organizatii interne si internationale cu activitati similare;- Sustinere in vederea realizarii de materiale audio, pentru diferite platforme online;- Suport in obtinerea unui sunet corect in vederea realizarii de concerte live;

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular