Asociatia Dan Ceplinschi

Asociația Dan Ceplinschi funcționează începând cu 2011 și realizează și implementează proiecte socio-culturale pe plan local pentru diverse categorii de vârstă având în prim plan dansul ca formă de socializare și exprimare artsitică. Urmărim promovarea şi susţinerea valorilor artistice româneşti, ale valorilor și activităților sportive şi creşterea vizibilităţii artiştilor și sportivilor contemporani atât în ţară, cât şi în străinătae. De asemenea, prin proiectele noastre ne aducem aportul la dezvoltarea unui mediu cultural și sportiv sănătos, contribuim activ la educarea publicului larg în spiritul artelor contemporane, facilitând pentru acesta accesul la cultură și activități sportive.

Website:
www.salsaaddicted.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular