Asociația D3M

D3M are ca scop crearea de medii intelectuale propice pentru sprijinul realizării de interes a diferitelor colectivități, a diverselor categorii sociale și de vârstă. În vederea realizării scopurilor propuse, Asociația D3M are următoarele activități și obiective:1. Realizarea de proiecte artistice cu interese generale și interese personale nepatrimoniale2. Realizarea de proiecte culturale de interes regional și național .3. Educație nonformală.4. Realizarea taberelor de creație.5. Colaborări artistice internaționale6. Crearea sau obținerea și amenajarea/restaurarea unor spații pentru desfășurarea activităților artistice și punerea acestora la îndemâna membrilor asociației sau altor persoane.7. Sprijinirea proiectelor artistice individuale.8. Activități de organizare a expozițiilor, târgurilor și congreselor.9. Activități economice în vederea obținerii de venituri destinate scopurilor asociației.10. Activitati de creatie artistica.

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular