Asociatia CUTRA

Asociația CUTRA, ca entitate juridică, a luat naștere în 2021 cu scopul de a continua activitatea Colectivului CUTRA fondat, în aprilie 2018, și urmărește dezvoltarea unui climat local socio-cultural, editorial și educațional incluziv; promovarea culturii locale și a artei contemporane; promovarea diversității și incluziunii sociale, a sprijinului comunitar; încurajarea educației și a unui mediu cultural-artistic care generează mentalități deschise și tolerante.CUTRA și-a dorit încă de la început crearea unei platforme culturale și editoriale ce abordează teme diverse, dintr-o perspectivă feministă. O astfel de perspectivă include o analiză socio-culturală critică, reușind să facă vizibile practici teoretice și artistice diverse și multiculturale.Totodată, ținând cont de aspirația de a avea, pe plan local, un impact important în societate și o contribuție relevantă la schimbare – în cultură, artă și educație –, pe parcursul celor 5 ani de activitate, am derulat numeroase proiecte culturale în sfera editorială, a artei vizuale și digitale și a educației prin cultură, cu un accent special pe cultura scrisă feministă și arta contemporană feministă. Proiectele au fost implementate, atât prin organizare de evenimente/ expoziții de artă / conferințe, cât și prin platforma digitală cutra.ro și prin revista în print.CUTRA a coagulat în jurul său un colectiv impresionant de autoare, artiști și alți specialiști în cultură, a dezvoltat parteneriate relevante și a contribuit la o serie de evenimente culturale împreună cu organizații și inițiative pe plan național și internațional.

Website:
www.cutra.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular