Asociatia Culturala Golan

Asociația Culturală Golan, prin proiectul Revista GOLAN, își dorește să folosească arta ca instrument al perturbării sociale, ca manifest împotriva discriminării și inegalității de orice fel. Societatea, acest mamut orb, surd și mut, calcă în picioare pe cei mai vulnerabili dintre noi. Pentru asta existăm: arta provoacă, incită și în final transformă în bine. Ne poziționăm alături de cauzele feministe, de comunitatea LGBTQ+, de cea rromă, de partea activiștilor de mediu și a trezirii spirituale umaniste. Suntem întotdeauna de partea cunoașterii științifice. ​Vrem ca publicația GOLAN să fie un spațiu al libertății de exprimare absolute, un loc unde arta este folosită ca instrument al transformării. Ne asumăm perspective diferite, uneori poate diametral opuse, care să chestioneze ce luăm drept regulă de necontestat. Arta nu e elitistă și nici exclusivistă. Ea se adresează și aparține tuturor. Vrem să îndemnăm către acțiune și activism. Pentru ca acest lucru să se întâmple, vrem să informăm corect, să oferim o multitudine de perspective și să te lăsăm să decizi just și informat, non-emoțional. Fiecare dintre noi are o voce, fiecare voce e parte dintr-un puzzle care poate să acționeze pentru schimbare, toleranță, înțelegere. Ne citim zilnic pe site, iar trimestrial răsfoim Revista GOLAN în format electronic și tipărit!

Website:
www.revistagolan.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular