ASOCIATIA CULTURALA CONTRASENS

Asociatia Culturala Contrasens (ACC) este o organizatie infiintata in Timisoara (mai 2015) care sustine arta si cultura inspre dezvoltarea unei societati inclusive, participative si creative, care promoveaza arta ca spatiu critic fundamental pentru dezvoltarea comunitatilor si a cetatenilor si are ca scop producerea si promovarea artei contemporane romanesti.MISIUNE: Suntem incubator pentru proiecte culturale, accelerator pentru start –up-uri creative si spatiu de dialog si experiment pentru artisti si manageri culturali, indiferent de generatie si de exprimare artistica.VIZIUNE: O societate integra, inclusiva si creativa in care cultura este spatiu critic si in care cetatenii si comunitatile cresc si se construiesc impreuna.VALORI: OAMENI, ANGAJARE, EMPATIE, RESPECT, INOVARE, DEVOTAMENT, INTEGRITATE, INCREDERE, EXCELENTA

Website:
www,accontrasens.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular