ASOCIATIA CULTURALA CONTRASENS

Asociatia Culturala Contrasens (ACC) este o organizatie infiintata in Timisoara (mai 2015) care sustine arta si cultura inspre dezvoltarea unei societati inclusive, participative si creative, care promoveaza arta ca spatiu critic fundamental pentru dezvoltarea comunitatilor si a cetatenilor si are ca scop producerea si promovarea artei contemporane romanesti.
MISIUNE: Suntem incubator pentru proiecte culturale, accelerator pentru start –up-uri creative si spatiu de dialog si experiment pentru artisti si manageri culturali, indiferent de generatie si de exprimare artistica.
VIZIUNE: O societate integra, inclusiva si creativa in care cultura este spatiu critic si in care cetatenii si comunitatile cresc si se construiesc impreuna.
VALORI: OAMENI, ANGAJARE, EMPATIE, RESPECT, INOVARE, DEVOTAMENT, INTEGRITATE, INCREDERE, EXCELENTA

Website:
www,accontrasens.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular