Asociația Culturală Arkadia

Asociația Culturală Arkadia a fost înființată în 2013 din dorința de a pune în valoare forme autentice ale manifestărilor culturale. Acțiunile Arkadia sunt axate pe diferite forme ale artei, dar includ și inițiative în domenii ale științei. Concret:
- Film: Arkadia ShortFest – festival internațional de scurtmetraje (patru ediții);
- Artă: Tabăra de artă Arkadia (trei ediții);
- Expo ShortFest – platforma de expoziție a festivalului (patru ediții);
- Reprezentarea României la prestigiosul festival Bristol Encounters din Londra;
- Teatru: Piesa de teatru Bull (Organizarea acesteia în 2017 este prima incursiune Arkadia în lumea artelor performative, domeniu pe care ne propunem să îl explorăm în viitor);
- Arheologie: Parcul arheologic Cârlomănești.
În 2017 a avut loc a patra ediție a festivalului internațional de film de scurt metraj Arkadia ShortFest. Organizat într-o hală industrială funcțională (Uzinele Camexip, Băicoi), festivalul a transformat spațiul uzinei în cinema și galerie expozițională, concentrându-se pe teme diferite cu ocazia fiecărei ediții. Construit sub forma unui festival de artă contemporană, cu filmul de scurt metraj ca element principal, Arkadia ShortFest este cel mai important proiect al Asociației Culturale Arkadia. Prin inițierea acestui demers, dorim să prezentăm publicului larg cele mai noi realizări ale artei contemporane, precum și crearea unei comunități artistice în jurul festivalului. Dincolo de proiecțiile de scurtmetraje, evenimentul include conferințe și ateliere, fiind completat de o expoziție de artă contemporană. În 2018 ne propunem mutarea festivalului în localitatea Corbu.

Website:
www.arkadiashortfest.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular