Asociaţia Cultural-Educativ-Sportivă A-Z Men Sana Expert

Speram sa aducem aceste programe educative in atentia publicului spre folosul cetatenilor si sa oferim indrumare pentru cei care doresc sa ajute. Exista multe modalitati de a te implica si de a face diferenta. Organizatiile Non Guvernamentale sunt intotdeauna in cautare de voluntari, pentru aceasta nobila misune ce ne-o asumam. Daca dvs. sau cineva cunoscut dvs. este in prezent in cautarea unei activitati voluntare, luati in considerare posibilitatea de a participa la proiectele nostre cultural-educativ-sportive si de caritate.
Asteptam cu nerabdare sa impartasim cunostintele si experienta noastra pentru a va ajuta sa aflati mai multe despre acestea si sa luati parte la activitati cultural-educativ-sportive!

Website:
www.azmse.weebly.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 31 Iulie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular