Asociaţia Cultural-Educativ-Sportivă A-Z Men Sana Expert

Programe noastre cultural-educativ-sportive aduc o contribuţie substantiala pentru sanatatea cetăţenilor comunitatii.
Iata cateva din activitatile noastre desfasurate in folosul comunitatii pana acum:
FESTIVALUL CONCURS DE INTERPRETARE ,,Talentul meu
TRIATLON
CROSUL GENERATIILOR
CICLISM
Scoala de AIKIDO
Tabara IZVORUL SANATATII
Tabara de MATEMATICA
SPORTURI MONTANE
Economisirea a-II-a avere
Voluntariatul o sansa in plus de afirmare si formare
Carte frumoasa cinste cui te-a scris
GRĂDINA din CURTEA ŞCOLII.
Responsabilitate civica - ALEGERI CORECTE
Aceasta campanie este foarte importanta pentru viitorul activitatilor desfasurate de noi facilitate de folosire a noilor tehnologii inovatoare - a robotilor umanoizi:

Tot ce am realizat pana acum a fost o reusita dar pentru a continua ne propunem ca tehnologiile viitorului ,,Robotii umanoizi" sa sprijine activitatea noastra.
Pentru aceasta acum avem nevoie de suma de 85 000 lei pentru hardul robot si 106 000 lei pentru softul tehnologiei inteligente ce se implementeaza robotului personalizat pe problematica de rezolvat in cadrul ONG.
Cea mai mare satisfactie este sa fii si tu participant la indeplinirea visului nostru de a duce munca de educatie si formare a tinerei generatii cu tehnologia viitorului care deja ne-a batut la usa : robotii umanoizi.
Partiiciparea ta cu orice investitie la acest proiect iti asigura o recompensa unica vezi https://www.sprijina.ro/cauze/activitatile-ong-conduse-de-robotul-umanoid
Pentru cei dintre voi care vor sa ne sprijine altfel decat cu resurse financiare la cauza noastra, exista si alte mijloace prin care poti sa ne ajuti. Orice suport, idee si intentie buna este bine-venita pentru noi::

Spuneti-va parerea celor cu care interactionati pe paginile de socializare, facebook, linkedin, twitter,printerest, e-mail, etc. adresati-va acestora cerandu-le sprijinul lor pentru cauza noastra si furnizeaza informatii despre campania noastra;

Transmiterea mesajului nostru catre cat mai multi oameni care ar aprecia proiectul nostru este un sprijin foarte important pe care ni-l poti acorda .

Folositi instrumentele puse la dispozitie pentru promovarea campaniei noastre de pe platforma Sprijina.ro!


Website:
www.azmse.weebly.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular