Asociația Csiki Anyak Egyesulete

Asociaţia „Csíki Anyák Egyesülete” este o asociaţie care militează pentru informarea şi educarea mamelor în vederea creşterii şi îngrijirii corespunzătoare a copiilor pentru dezvoltarea armonioasă a acestora, susţinând în mod evidenţiat educarea de stil attachment parenting, obiectivele pe care şi le propune în vederea realizării acestor scopuri sunt prevăzute în Statutul asociaţiei. Principalele scopuri ale asociaţiei sunt: asigurarea suportului moral mămicilor şi familiilor lor din Bazinul Ciucului (Miercurea-Ciuc şi împrejurimile); susţinerea rolului important al limbii materne în dezvoltarea psihică şi emoţională al copilului, a adolescentului; ocrotirea tradiţiilor și al culturii; promovarea sănătăţii fizice şi emoţionale a femeii, a gravidei, a mamei, a nou-născutului, a copilului şi a familiei în general; intreprinderea acţiunilor caritabile pentru gravide, mame, nou-născuţi, copii, familii sau comunităţi. Asociaţia nu are scop lucrativ, nu realizează profit, fiind o persoană juridică de drept privat fără scop patrimonial.

Website:
www.csikianyak.ma

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular