Asociația Creștem Copii Fericiți

Asociația de părinți a Școlii Ferdinand I s-a conturat în 2019, cu scopul de a facilita și menține un dialog continuu între elevi, profesori și părinți și de a susține activ activitățile comunității create în jurul instituției de educație, un exemplu local și național de incluziune și colaborare.Provocările anilor 2020-2023 ne-au mobilizat însă și către alte cauze. În criza Covid-19, ne-am implicat din prima zi pentru a facilita școala online, cu training pentru cadrele didactice, dar și cu echipamente necesare copiilor fără acces la educație online - laptopuri, PC-uri și device-uri auxiliare precum căști, tastatură etc., dar și telefoane mobile și conexiune la internet.Ne-am implicat de asemenea în activități outdoor, celebrând zilele de 1 iunie sau pur și simplu antrenând comunitatea în jocuri de mișcare, șah, grădinărit etc.Sprijinim de asemenea elevii din familiile defavorizate din comunitate cu ajutor concret, de la rechizite la alimente sau îmbrăcăminte și încălțăminte etc.De la debutul crizei din Ucraina, ne-am implicat și mobilizat pentru a sprijini și persoanele refugiate și cazate temporar în clădirea școlii din Bdul Gării Obor, relocate în prezent în Grupul Școlar Edmond Nicolau. Sponsorizări de alimente, strângere de fonduri sau obiecte necesare refugiaților, dar și activități de divertisment sau facilitarea rezolvării diverselor situații, oriunde am putut da o mână de ajutor, ne-am implicat.În ceea ce privește activitatea școlară, se spune că este nevoie de un sat întreg pentru a crește un copil, iar prin comunitatea construită cu multă răbdare și perseverență de cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale Ferdinand I București, s-a realizat un prim pas. Elevii vin cu drag la școală, iar profesorii țin pasul cu noile tehnologii și metodologii de predare. În aceste condiții este firesc să fim și noi, părinții, mereu în sprijinul actului educațional, prin intermediul Asociației „Creștem Copii Fericiți”.Vă invităm să vă alăturați inițiativelor noastre și să contribuiți activ la creșterea comunității din jurul Școlii Ferdinand I!

Website:
facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular