Asociatia Creative Ways

Asociatia Creative Ways a fost infiintata in luna aprilie 2017 si organizeaza evenimente precum conferinta TEDxEroilor din Cluj-Napoca si Festivalul International Comedy Cluj. Acesta are ca si scop principal initierea, coordonarea si implementarea proiectelor de cultura si educatie non-formala ce urmaresc formarea si dezvoltarea comunitatii. Unul din obiectivele asociatiei este de a contribui la dezvoltarea culturala si stintifica a Romaniei realizand activitati menite sa imbunatateasca accesul publicului la actul de cultura si stiinta si, de asemenea, sa promoveze bunele practici cu privire la promovarea creativitatii si diseminarii culturii. Un alt obiectiv al asociatiei este de a se implica activ ca factor generator de valoare adaugata, promovand activitati care sustin educatia non-formala organizand seminarii, conferinte, traininguri, workshop-uri sau alte actiuni in vederea promovarii modelelor de succes, precum si sustinerea implicarii tinerilor in astfel de proiecte si programe educationale.

Website:
www.creativeways.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular