Asociatia CREATIV

Asociația CREATIV- Centrul de Resurse pentru Educație Animație Training Inițiativă și Voluntariat este o organizație care activează din 2005 în domeniul social și al educației nonformale & informale.Misiunea organizației este să ”TransFormăm lumea prin JOC!”În viziunea noastră, contextul socio-educativ și cultural din Romania este animat de o generație de profesioniști responsabili, vizionari, dinamici, creativi care își asumă rolul de animatori ai vieții sociale și culturale. De aceea, cele 5 valori după care ne ghidăm sunt bucuria, responsabilitatea, încrederea, integralitatea și creativitatea.Rolul Asociației CREATIV este să pună la dispoziția comunității în ansamblu, și facilitatorilor învățării în special, instrumente adecvate și experiențe unice, care să permită contextului social și cultural românesc să devină un loc în care fiecare persoană contează, al cărui catalizator este spiritul ludic și creativitatea.Proiectele noastre urmăresc:1. să ofere susținere pentru învățare participanților la proiectele propuse, indiferent de vârsta și contextul socio-cultural al acestora, adresându-ne în primul rând comunităților din mediul rural din România2. să promoveze, să creeze și să amenajeze spații de tip ludoteca, unde contextele de învățare sunt adaptate nevoilor celor care le folosesc- familii, copii și tineri, adulți sau vârstnici sau chiar educatori & profesori, și unde JOCUL este elementul de coeziune, solidaritate și învățare împreună3. propună să dezvolte și să susțină par-cursuri de formare ca servicii ale organizației pentru comunitate, unde participanții își pot dezvolta competențele de animatori socio-educativi sau animatori culturali care să se implice în activitățile ONG-urilor sau companiilor, în școli, centre de vacanță, sau structuri de tip tabără din România.

Website:
www.asociatiacreativ.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular