Asociația copiilor și tinerilor cu diabet din județul Constanța "Sweet Land"

Asociația copiilor și tinerilor cu diabet din județul Constanța "Sweet Land" este o organizație non-profit, înființată în anul 2008. Toată echipa se implică voluntar.Am pornit de la gândul de a fi o comunitate, noi cei care ne întâlnim încă din copilărie cu acest diagnostic.Pentru noi, tratamentul înseamnă administrarea de insulină, alimentație sănătoasă și sport. Diabetul zaharat înseamnă educație prin informații de calitate și ne-am străduit de-a lungul anilor să fim legatura dintre medici și familie, între pacienți și comunitate.Am început cu evenimente caritabile, cu oferirea de cadouri de 1 iunie si de Crăciun, fie membrilor noștri, fie celor aflați în spital la tratament. Am realizat cursuri despre managementul diabetului zaharat pentru studenții de la medicină, pentru medicii de familie.Pe adolescenții cu diabet i-am determinat să participe în activitățile de voluntariat.Am organizat campanii de informare și testare în Colegii, Licee, la Universitate și în malluri.Am marcat astfel, Ziua Mondială a Diabetului, 14 nov., în ultimii ani prin proiectul "Zâmbește dulce", dezvoltat în parteneriate.Celor mici le-am oferit "Ore dulci", ateliere de pictură, de creație și de joacă.Facem parte din Federația Asociațiilor Diabeticilor din România prin care, luptăm pentru drepturile copiilor și tinerilor cu diabet. Prin Federație am fost beneficiarii proiectelor: SPIC-Servicii de prevenție, informare și consiliere, glicemie.ro și al celui construiește lideri în diabet-Young Diabetes Leaders. Suntem membri în Forumul Român de Diabet, adică parte din echipa de scriere a legii prevenției diabetului zaharat, promulgată în anul 2020.În vara 2022 am organizat „Tabăra de diabet de o zi”, alături de partenerii noștri Lions Club Constanta.Recent, am desfășurat două campanii de informare, educație și conștientizare, în școlile în care învață membrii nostrii: "Ore dulci" și "Sănătatea din farfurie".Sunt doar o mică parte din implicarea noastră, în dorința de a arăta că „”ȚARA DULCE nu e interzisă nimănui”!

Website:
www.sweetland.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular