Asociatia Copii pentru Viitor Lupeni

Scopul nostru este reducerea abandonului scolar prin programe educationale si de mentorat, in randul copiilor si tinerilor proveniti din medii dezavantajate din Jud. Hunedoara (Valea Jiului), Bucuresti si jud. Ialomita, zona rurala. In prezent derulam 4 proiecte: MESERII PENTRU VIITOR - ELECTRICITATEA PAS CU PAS , ateliere practice prin care elevii Liceului Tehnologic Lupeni invata meseria de electrician si sunt orientati spre o meserie verde (montare de panouri solare si fotovoltaice). MENTORAT PENTRU COPII DE LA CENTRUL DE PLASAMENT LUPENI - ateliere de pictura, desen, burse, excursii tematice, IMPREUNA PENTRU COMUNITATE - destinat copiilor din mediul rural din Ialomita si un program de sustinere si ajutorare a copiilor cu boli grave internati la Spitalul MArie Curie Bucuresti.

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular