Asociatia Copii Daruiti

Primul pas în viața este dat de concepere.Acel moment în care Dumnezeu îngăduie ca tu sa prinzi viața. Așa se întâmplă și mai târziu, ca adult ai acel moment de renaștere în care primești un dar ,fie ești binecuvântat cu un copil și prin el renaști și tu, fie concepi unul,ce te definește ca om.Asociația Copii Dăruiți este copilul pe care l-am conceput acum 7 ani,tot ce reprezintă sunt credințele mele,adevărul meu,felul meu de a privi lumea și de a trai în bucurie,cu inocenta și multa iubire (ca un copil).Pe drumul ce l-am ales sunt înconjurată de oameni minunați fie ca ii cunosc de o viata sau cei pe care i-am întâlnit intamplator sau nu dar;) insa toti sunt oameni datorita carora in decurs a 7 ani am fost alaturi de aprox 400 suflete de copii/anualIn continuare prezenta voastra Oameni (cu un gand bun ,cu o mica parte din timpul vostru, cu bani sau completarea acestui formular 230 ) va fi de mare ajutor pentru proiectele ce ni le propunem in 2024: - imbracam, incaltam ori le oferim rechizite celor 450 copii din baza noastra de date -achitam meditatii pentru sustinerea elevilorvacantala mare pentru cei mici ce au rezultate bune sau cei ce au intrat la liceu,facultate- o masina necesara pentru distribuirea donatiilor - un nou sediu pentru ONGVa imbratisez cu sufletulAna RalucaPs mai multe detalii ne contacta si pe pagina https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747/https://copiidaruiti.wordpress.com/

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular