Asociatia Copii Daruiti

Primul pas în viața este dat de concepere.Acel moment în care Dumnezeu îngăduie ca tu sa prinzi viața. Așa se întâmplă și mai târziu, ca adult ai acel moment de renaștere în care primești un dar ,fie ești binecuvântat cu un copil și prin el renaști și tu, fie concepi unul,ce te definește ca om.Asociația Copii Dăruiți este copilul pe care l-am conceput acum mulți ani,tot ce reprezintă sunt credințele mele,adevărul meu,felul meu de a privi lumea și de a trai în bucurie,cu inocenta și multa iubire (ca un copil).

Pe drumul ce l-am ales sunt înconjurată de oameni minunați fie ca ii cunosc de o viata sau cei pe care i-am întâlnit intamplator sau nu dar;) insa toti sunt oameni datorita carora in decurs a 4 ani am fost alaturi de aprox 400 suflete de copii.

In continuare prezenta voastra Oameni (cu un gand bun ,cu o mica parte din timpul vostru, cu bani sau completarea acestui formular 230 ) este o mare bucurie pentru noi si pentru cei 500 de copii pe care ne dorim in 2021 sa ii imbracam, incaltam si sa le oferim rechizite.
In plus anul 2021 ne propunem constructie/renovare 5 case.

Va imbratisez cu sufletul
Ana Raluca
Ps mai multe detalii ne contacta si pe pagina https://www.facebook.com/Asociatia-Copii-Daruiti-1649545025328747/
https://copiidaruiti.wordpress.com/
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular