ASOCIATIA COMUNITATEA UCRAINENILOR DIN MEDIAS

Noi suntem ucraineni care au venit in Medias din colturile diferite ale Ucrainei din cauza razboiului in tara noastra. Suntem foarte diferiti, dar suntem la fel de recunoscatori sa fim aici printre oameni inimosi si sufletisti din Romania.Aproape de la inceputul razboiului in Ucraina am organizat in Medias lectiile de limba romana si engleza pentru adulti si copii. Ulterior aceasta intiativa s-a transformat intr-un centru educational cu scoala si after-school, unde copii si adulti fugiti de razboi vin cu placere, deoarece asta le-a readus oarecare stabilitate, acceptare si i-a distras de la gandurile sumbre. Iar psihologul centrului ofera suport atat copiilor, cat si parintilor trecati prin situatii precare.Avem si un centru umanitar care asigura ajutor cu cazarea si orientarea noilor familii, consultanță juridică de bază, consultanță pentru angajare, consultanta in logistica, traduceri, ajutor umanitar de bază și distribuție de produse de igienă pentru femei si copii, consultanță cu privire la programele de ajutor în derulare.Sprijina si tu copii si familii puse pe drumuri din cauza razboiului!

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular