Asociația Comunitatea Moto Cluj

Asociația Comunitatea Moto Cluj este foarte bine cunoscută pentru rolul ei activ în fenomenul moto clujean, înglobând la un loc cea mai mare comunitate locală de motocicliști.O caracterizează scopul de a apăra drepturile și de a promova interesele utilizatorilor de vehicule cu două roți, de a promova unitatea, întrajutorarea, de a promova o practică rutieră responsabilă din partea tuturor participanților la trafic.Asociația reprezintă interesele membrilor săi, recunoscând faptul că motocicletele au caracteristici diferite față de alte vehicule și subliniind necesitatea de a aborda în mod distinct problemele specifice motocicliștilor.Printre altele, rolul asociației este de îmbunătățire a imaginii motocicliștilor, creșterea numărului de participanți pe două roți prin promovarea acestui tip de deplasare, creșterea gradului de siguranță în trafic și promovarea culturii moto.CMC are scopul de a promova, proteja și încuraja motociclismul atât că sport, cât și că mijloc de deplasare practic sau în scop de turism și agrement.CMC promovează conservarea, restaurarea, modificarea și utilizarea vehiculelor de epoca sau istorice de orice fel.Scopul de a promova valorile civice, în beneficiu public și de a urmări realizarea unui interes general.Promovarea oricărei inițiative care nu este contra intereselor vizate, inclusiv acțiuni ecologice, culturare, de ajutorare și de respectarea a ordinii publice.Asociația CMC nu este și nu va fi un club moto.CMC este o asociație/ONG care promovează interesele tuturor motocicliștilor clujeni, precum și interese de ordin civic/social.

Website:
ComunitateaMotoCluj.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular