Asociația Comunitara "Re-START"

Credăm cu tărie în poveștile cu final fericit chiar și atunci când speranța tinde să nu mai existe. Ne plac provocările, sfidăm imposibilul și ne implicăm cu devotament, responsabilitate și seriozitate în proiectele noastre. Ne înconjurăm de oameni care încearcă să schimbe lucrurile în bine, să inoveze, să inspire. Identificăm nevoile oamenilor și le rezolvăm eficient, iar la final aducem zâmbetul pe fața lor.Luptăm pentru a da încredere și speranță fiecărui om care are nevoie de sprijin și vrea o schimbare în viața sa, venind în ajutorul lor cu următoarele activități:- Furnizarea de servicii educaționale, culturale, economice pentru diverse categorii de persoane, aflate în situații de risc social (copii cu dizabilități, persoane cu handicap, persoane vârstnice, copii cu părinți plecați la muncă în străinătate, familii aflate în dificultate (familii monoparentale) și familii în care există violență domestică sau abuzuri, eliminând astfel forme ale excluziunii sociale;- Îmbunătățirea calității educației;- Dezvoltarea și furnizarea de servicii sociale și socio-medicale;- Promovarea luptei împotriva discriminării, combaterea prejudecăților, intoleranței și inegalității;- Dezvoltarea unor standarde etice privind egalitatea de șanse;

Website:
www.asociatiarestart.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular