Asociația Colinele Transilvaniei

Asociația Colinele Transilvaniei are ca scop dezvoltarea durabilă a comunităților locale din zona dintre Sibiu, Sighișoara, Rupea și Făgăraș, în situl Natura 2000 Podișul Hârtibaciului.Suntem unitate de management de destinație turistică certificată, care, alături de o rețea de 100 de operatori în turism și în parteneriat cu autorități publice locale și județene, dezvoltă un exercițiu unic de colaborare pentru turism sustenabil, cu beneficii directe pentru localnici, având natura în centrul experienței turistice.Dezvoltăm infrastructurii de vizitare (trasee de drumeție și bicicletă) și interpretare turistică în jurul satelor cu biserici fortificate. Oferim suport și mentorat în comunitățile locale pentru creșterea calității în serviciile turistice. Facem educație pentru peisaj.

Website:
www.colinele-transilvaniei.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular