Asociația Clubul Sportiv Kyodai

Credem că educația sportivă și beneficiile activităților fizice pot schimba vieți, cum s-a întâmplat și în cazul nostru. Indiferent dacă vrem sau nu, îi influențăm pe cei din jur. Așa am hotărât să-i inspiram să ducă o viată activă și sănătoasă.Kyodai a luat ființă în 2016 ca urmare a pasiunii comune a câtorva prieteni dedicați sportului. Principalul scop era performanța sportivă. Observam și simțeam că sportul nu mai era suficient, iar cei care veneau la noi aveau nevoie nu doar de mișcare, ci și de socializare sau îndrumare. Astfel, am venit în ajutorul lor.Activam pe plan social și promovam activitățile fizice și beneficiile acestora tuturor. Folosim sportul pentru integrare, motivare și întrajutorare.În activitatea de zi cu zi a organizației, sunt implicați 2 antrenori, 5 instructori sportivi, 1 project manager, 1 psihiatru, 3 medici și 2 psihologi voluntari. Serviciile acestora sunt contractate punctual în proiectele cu finanțare nerambursabilă. În decursul timpului 37 de membri și sportivi au fost voluntari în proiectele întreprinse.În anul 2020 am desfășurat antrenamente, tabere, sesiuni de învățare nonformala și 3 proiecte sociale cu finanțare nerambursabilă UE și StartONG. Cu toate acestea activitatea noastră a fost redusă din cauza restricțiilor în vigoare. Beneficiari în cadrul proiectelor au fost tineri cu nevoi speciale, tineri defavorizați, NEETs sau cu risc de abandon școlar, refugiați și tineri tipici. Acestea au vizat sedentarismul, lipsa de motivație și îmbunătățirea sănătății metale și fizice pe timpul stării de urgență prin antrenamente online.Pe plan sportiv ne axăm pe sportul pentru întreținere, inițiere în arte marțiale și pregătirea pentru performanță. Oferim sesiuni de Kickboxing și Pilates, condiționare fizică și autoapărare pentru copii, tineri și adulți.Suntem împotriva violenței! Practicăm arte marțiale, promovăm disciplina și dezvoltarea spiritului de luptător în condiții de fair-play.

Website:
www.kickboxing.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular