ASOCIATIA CLUB SPORTIV PĂTRU ACADEMY PLOIESTI

ASOCIATIA CLUB SPORTIV PĂTRU ACADEMY PLOIESTI este organizată și funcționează cu respectarea dispozițiilor O.G. nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații aprobată prin Legea nr. 246/2005 pentru aprobarea O.G. nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații.Scopul asociației este sa promoveze sportul in zonele urbane și rurale marginalizate care să permită combaterea eficientă a obezității în rândul copiilor și a excluziunii sociale, să pună în valoare potențialul copiilor pe plan local și să ii propulseze spre loturi naționale și sportul de înaltă performanță, astfel să ducă și la dezvoltarea economică și socială a comunității.Asociatia urmareste indeaproape atingerea scopului prin urmatoarele obiective: incluziunea prin sport, conștientizarea nevoii de mișcare, combaterea obezității in randul copiilor, creșterea calității vieții, dezvoltarea spiritului competițional și de fair-play, promovarea sportului. Colaborarea cu federații, societati, fundatii si asociatii stiintifice, culturale si umanitare precum si cu persoane fizice si juridice din tara si din strainatate interesate in promovarea si sprijinirea cercetarii in domeniul sportiv.

Website:
web.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular