ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV LUCEAFĂRUL TÂRGOVIȘTE

Scopul Asociației „Club Sportiv Luceafărul” Târgoviște, îl constituie desfășurarea de activități sportive, în secții pe ramurile de sport:fotbal, fotbal în sală, minifotbal, fotbal tenis, tenis de câmp, tenis de masă, baschet, volei, handbal, atletism, box, lupte, șah, ciclism, natație,gimnastică aerobică,constând în selecția, inițierea și pregătirea de sportivi în domeniul acestor ramuri sportive, participarea la competiții interne și internaționale.Obiectivele clubului, având în vedere realizarea scopului, sunt următoarele:1- atragerea copiilor în vederea practicării sportului;2- pregătirea sportivă a tinerilor doritori;3- participarea la competițiile organizate în țară și în străinătate la campionate și turnee;4- organizarea de acțiuni proprii formării sportive a tinerilor;5- editarea de programe, postere și alte publicații de propagandă sportivă în domeniu;6- alte mijloace de acțiune în legatură cu scopul clubului;7- reunirea profesioniștilor cu ocazia organizării de acțiuni cu scopul schimbului reciproc de experiență;8- să stabileascășisă dezvolte legături cu alte organizații și organisme interne și internaționale care sunt interesate de organizarea activităților sportive;9- să informeze opinia publicăși mass-media despre activitatea și solicitările membrilor clubului;10- să reunească toți participanții din sectorul public și privat care sunt implicați în activitatea domeniului;11- să promoveze produsele și serviciile pentru organizarea activităților sportive;12- să participe la elaborarea de norme și specificații privind activitățile sportive;13- publicarea și distribuirea de material publicistic de specialitate.

Website:
www.facebook.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular