Asociatia Club Sportiv Caraimanul Busteni

Asociatia Club Sportiv Caraimanul Busteni este o organizatie sportiva, legal constituita si recunoscuta oficial, care are ca scop desfasurarea de activitati sportive in vederea promovarii si dezvoltarii sportului.
Obiectivele principale ale Asociatia Club Sportiv Caraimanul Busteni:
• educarea si indrumarea copiilor si tinerilor in vederea practicarii sportului ca factor de imbunatatire si mentinere a sanatatii si conditiei fizice;
• identificarea si pregatirea sportivilor de perspectiva in vederea atingerii de performante în activitatea sportiva;
• promovarea sportivilor de valoare in loturile nationale de juniori, tineret si seniori;
• implementarea de proiecte dedicate sportului si realizarea de parteneriate publice și private în vederea promovarii activitatii sportive;
• organizarea de activitati sportive cu un impact social major;
• sustinerea si realizarea de investitii si servicii dedicate atingerii obiectivelor propuse.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular