ASOCIATIA CLUB LIONS DIAMOND

Clubul Diamond Lions Timisoara a luat nastere in 22 iulie 2009,
Clubul este constituit in exclusivitate din doamne puternice si de o moralitate ireprosabila, dornice sa-si uneasca fortele si sa ofere o parte din timpul si energia lor celor aflati in nevoi. Dinamic si intr-o continua evolutie, Diamond Lions Club Timisoara este mereu activ. Tinta noastra este sa atingem si sa depasim asteptarile care deriva din misiunea, obiectivele si valorile inalte ale lionismului contemporan.

Clubul desfasoara proiecte cu un puternic impact in comunitatea locala, in domeniul educatiei, sanatatii, culturii, fie ca este vorba de dotarea spitalelor cu aparatura, fie ca este vorba de programe educationale pentru profesori, programe antidrog pentru elevi, incurajarea si stimularea tinerelor talente, dotarea cu echipamente specifice a cabinetelor din scoli, programe de preventie in sanatate, sau ajutorarea cu alimente a oamenilor aflati in nevoie si multe altele.

Website:
www.lionsdiamond.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular