Asociatia Childrens Joy

Asociatia noastra a luat fiinta din dorinta de a ajuta si de a fi alaturi persoanelor cu distonie neuromusculara pentru a depasi obstacolele pe care le intampina in lupta lor cu aceasta boala, de a-i sprijini pentru a nu mai fi singuri. A fost creata de oameni cu acelasi diagnostic si care au trecut prin ce treci tu acum si am reusit in felul nostru. Acum vrem sa iti spunem si tie cum poti sa treci peste.
In momentul in care am inceput activitatea niciun fel de tratament nu era decontat si disponibil pentru cei cu distonie Fiind prima asociatie de acest gen, am inceput demersurile pentru ca toti pacientii cu distonie sa poata beneficia de tratament gratuit, obtinand rezultate pozitive in ceea ce priveste accesul la tratament prin decontarea toxinei botulinice si incadrarea in grad de handicap. Noi dorim ca toti pacientii cu distonie sa poata duce o viata mai buna si cu siguranta o pot face prin perseverenta si acceptare, prin urmarea pasilor de recuperare, prin informare, etc.
Vino alaturi de noi si iti va fi mai usor sa te accepti! Nu ne-am nascut sa fim perfecti, defectele noastre fac diferenta intre oameni, dar ele ne fac speciali. Suntem diferiti si asta e o realitate frumoasa!

Website:
www.distonianational.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular